Wandelbootcamp is een combinatie van stevig wandelen en het doen van spierversterkende oefeningen. De les duurt een uur, de wandelroute, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend.

Iedereen die kan wandelen kan hier aan meedoen! Een proefles is gratis, daarna kan een kaart voor vijf of tien keer aangeschaft worden. Lidmaatschap is dus niet nodig. Een kaart voor vijf keer is € 45,00 (6 mnd geldig), voor tien keer € 80,00 (1 jr geldig), voor twintig keer € 150,00 (2 jr geldig). 

De trainingen zijn op woensdagmorgen om 11 uur, woensdagavond om 18.30 uur en op zaterdagmorgen om 9.30 uur.  In de zomermaanden starten de groepen op verschillende plekken; Fonteinsnol, Paradijs, Turfveld of Paal 15. In de wintermaanden t/m Maart start de woensdagavond groep in Den Burg. De woensdagmorgen- en zaterdagmorgen groep is het hele jaar door in het bos.

Wandelbootcamp voor Senioren: deze groep start elke week op de dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf het Turfveld en is speciaal voor oudere heren en dames. Het is gericht op het onderhouden en verbeteren van het uithoudingsvermogen, de kracht, balans en stabiliteit. Iedereen die goed een uur kan wandelen kan hier aan mee doen!

Een proefles is gratis en vrijblijvend, graag even aanmelden! (06-40418893).