Wandelbootcamp is een combinatie van stevig wandelen en het doen van spierversterkende oefeningen. De les duurt een uur, de wandelroute, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend.

Iedereen die kan wandelen kan hier aan meedoen! Een proefles is gratis, daarna kan een kaart voor vijf of tien keer aangeschaft worden. Lidmaatschap is dus niet nodig. Een kaart voor vijf keer is € 40,00, voor tien keer € 75,00, voor twintig keer € 140,00. Aanmelden voor een proefles is verplicht.

Let op! Tijdelijk aangepaste lessen volgens de RIVM richtlijnen. Zie info onder rooster groepslessen.

De trainingen zijn op woensdagavond om 18.30 uur én om 19.30 uur en op zaterdagmorgen om 9.30 uur.  In de zomermaanden starten de groepen vanaf de parkeerplaats bij de Fonteinsnol (kruising Westerslag/Rozendijk). In de wintermaanden t/m Maart starten de woensdagavond groepen vanaf de parkeerplaats naast de tennisbanen in Den Burg. Let op! De eerste winter-wandelbootcamp start op woensdag 23 september vanaf de parkeerplaats bij de sporthal/naast de tennisbanen. De zaterdagmorgen groep start het hele jaar vanaf de Fonteinsnol.

Op de donderdagmiddag van 13.00-14.00 uur een “lage intensiteit” groep waarbij het wandeltempo wat lager zal liggen dan bij de “normale” groepen. Ben je een beginnende wandelaar en wandel je niet zo snel? Dan is dit deze groep geschikt voor jou!

Info of vragen: bel Fitcoach Wilma 06-40418893

Wandelbootcamp voor Senioren: deze groep start elke week op de dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf het Turfveld en is speciaal voor oudere heren en dames. Het is gericht op het onderhouden en verbeteren van het uithoudingsvermogen, de kracht, balans en stabiliteit. Iedereen die goed een uur kan wandelen kan hier aan mee doen! Een proefles is gratis en vrijblijvend, graag even aanmelden! (06-40418893).