Functional training is een groepstraining voor heren en dames waarbij de fitnessoefeningen gebaseerd zijn op de “primal movements”; duwen, trekken, buigen, bukken, draaien en heffen. Door een mix van natuurlijke lichaamsbewegingen, van sprints tot push-ups, worden alle energie systemen van het lichaam tegelijkertijd aangesproken en wordt in korte tijd een hoog trainingsrendement bereikt.

Er wordt gebruik gemaakt van divers trainingsmateriaal en de trainingen zijn steeds wisselend in opbouw en organisatie, intensiteit en oefeningen.

Functional training is geschikt voor iedereen die graag intensief traint en resultaat wil bereiken op fysiek en conditioneel vlak!

Een proefles is gratis, daarna kan een kaart voor tien of twintig keer aangeschaft worden. Lidmaatschap is dus niet nodig. Een kaart voor tien keer kost € 82,00, voor twintig keer € 155,00. Aanmelden voor een proefles is gewenst.

Zie voor tijden het rooster groepslessen. Sinds Corona zijn alle lessen het hele jaar door buiten gegeven op een locatie in Oudeschild.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *